Spirituel Rådgivning

Rådgivning for virksomhedsejere og ledelse

Nyt udsyn til dig, som virksomhedsejer og leder.

 

Virksomhedsejere og ledere kommer ofte, når de skal igennem processer, hvor der skal træffes et valg og konsekvenserne er uigennemskuelige.  Et generationsskifte, indgåelse af samarbejde, ansættelse, omstrukturering eller interne udfordringer i en organisation, er nogle af de områder, som virkelig kan være svære at gennemskue.

Rådgivning og coaching hos mig, er i en form, hvor du kan komme uden at du selv skal finde dine svar. Med clairvoyance, stiller jeg direkte ind og “ser” hovedårsagen til, hvorfor du er landet hos mig og hvad der på på spil. Jeg vil stille dig mange spørgsmål, og bruger samtidig også min egen og andres erfaring, til at guide dig videre.

Du vil opleve, jeg taler “direkte og uden omsvøb“, dog med empati for dig og din proces. Min kommunikation taler direkte ind i årsagen, og derefter pege fremad på, hvordan dine muligheder er, for at eksekverer.

Hos mig, vil du opleve at vi sammen danner et overblik, skaber det fundament, som lige præcis, du ønsker, at stå på. Med et nyt udsyn, får du større indsigt og bevidsthed om egne evner, samt konkrete opstillede mål på at forandre din situation til succes.