Taknemmelighed og kærlighed. Vintermånederne er så småt ved at gå på hæld, og første forårsmåned med tilbagevendende solstrejf venter forude. Dagene er blevet længere. De mørke måneder, som er rytmer i livet for både natur og mennesker, aftager så småt. Energien løfter sig, og de sidste 3 måneder med nærvær og ro, tilfører en anden substans.

Hver eneste dag mærker jeg følelsen af taknemmelighed og er mig bevidst om at udvise den -sammen med kærlighed. At vise omverden; at jo mere vi deler taknemmelighed og kærlighed, jo mere kan vi vokse sammen.

Al begyndelse er svær, også bevidst taknemmelighed og kærlighed i dig selv. Øvelse gør mester!

Efter mange år at føle livet skulle overleves, lever jeg nu hver eneste dag og lader taknemmelighed og kærlighed være mit indre kompas. Livets flow føles langt lettere og mildere.Det handler om, at nære sig selv i samklang med de omgivelser, som vi konstant bevæger os igennem, både dagligdagen og livet. For mig handler det om, at føle taknemmelighed og kærlighed, i mig selv og dermed udøse og give videre. Hvis din intention er båret af kærlighed, så kan alt skabes, vokse og spredes.Min gave til dig er derfor denne 15 minutters afspændingsmeditation. Find et sted, hvor du kan være i ro med dig selv. Husk at fortælle dine omgivelser, at du ønsker ro og ingen forstyrrelser.


Hent din meditation hér

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard er rådgiver, holistisk terapeut, spirituel vejleder og underviser. Personligt lederskab, nysgerrighed og kærlighed til sig selv og livet er grundpiller i Kiras arbejde.

SIDEN ER UNDER OMBYGNING
This is default text for notification bar