Kæreste dig

Synkronicitet – tilfældighed eller sammentræf?

“Synkronicitet er oplevelsen af to eller flere begivenheder der er årsagsmæssigt
ikke forbundet forekommer sammen på en meningsfuld måde”
(C.G. Jung).

Hvad handler dette nu om? Synkronicitet. Jeg lover dig, at det har du med garanti oplevet. Mindre eller mere bevidst. Når din indre virkelighed falder sammen med den ydre virkelighed – uden at forklare en sammenhæng!

Du kender fornemmelsen af at have tænkt på en relation du ikke har set længe, og pludselig så ser du vedkommende komme gående i mod dig. Eller når du står i en situation og har brug for hjælp, så dumper det ned fra himlen – uden at kunne forklare det, men passer perfekt ind i dit liv.

Og ved du hvad der er mere mellem himmel og jord end vi tænkende individer kan begribe.

I forbindelse med min uddannelse og eksamen til clairvoyant har jeg sammen med de smukkeste sjæle øvet afdødekontakt. Jeg har haft enormt modstand på afdødekontakt, men måtte sande, at jeg gang på gang fik de kærligste budskaber både til klienter og til mig selv. De kommer med budskaber, som griber dit hjerte og giver dig indsigt.

Min egen oplevelse, som skaber endnu mere dybde i mit indre landskab vil jeg dele med dig.
En halskæde, som har været min mors, lå i mellem hænderne på dygtige https://molisecornelia.com/ Min mor talte direkte til mig via Molise. Beskeden var klar – “Gå hjem og slå salme nr. 391 op”. I første omgang tænkte jeg, “Hvad er nu det for noget – den kender jeg da ikke! ”

Men min mit hjerte mærkede – og jeg slog den op; ” Dit ord, o Gud, som duggen kvæger“. Kan det siges tydeligere? Klarsynet stod fuldstændigt klart. ORDET! Min mor havde talt direkte til mig og skåret ud med store bogstaver.
2 dage efter sidder jeg i kirken og den sidste salme er; “Dit ord, o Gud, som duggen kvæger”

Det er SYNKRONICITET i højeste frekvens.

Budskabet stod lysende klart – og jeg kan nu vælge at gå med hjertet eller lade egoet. Jeg vælger, at gå med hjertet i hånden, vores allervigtigste RÅDGIVER i livet.

Fra 1/7 tager jeg orlov på ubestemt tid i 2020.
For ORDET presser sig på. Den healing, som ordet giver fra det højeste lys – en direkte kanalisering
Fortællingerne presser sig på. Mit indre landskab er fyldt, mit løfte til mig selv er NU…og tiden er inde til at give dem liv imellem det jordiske og universet.
De HEALENDE FORTÆLLINGER.

Kira-steensgaard-dyb-meditation

Har du et løfte til dig selv og har du indfriet det?

At se synkroniciteten – de smukke tegn vi alle får hver eneste dag betyder også at dit MOD kommer frem til at frisætte din power. Vid, at det hele flettes sammen til kærlighed i dit liv.

Måske er det dig, som får et opkald, en besked, en oplevelse lige præcis i dag. Måske er det dette nyhedsbrev, som sætter gang i tankerne.. det var da lige godt underligt.
Tegnet, som får dig til at skrive din opsigelse, sælge dit hus, spørge om hjælp, modtage din opsigelse med taknemmelighed, elske dig selv igen, og finde hjem.

Dybt inde, ved jeg, at det er nødvendigt, at bevæge mig med synkroniciteten, for at jeg kan leve med “Shape of my heart” og dermed mit autentisk liv, fri af maskerne, frisat fra de skjulte lænker, som kan gøre din energi lav og følelsesmæssigt  – leverpostej.
Jeg ønsker, at igennem ordet(bøger, ted talk, foredrag, meditation, uddannelse) at være medskabende på at sætte mennesket frit igennem fællesskabets suverænt største power.
Det er mit løfte til mig selv.

LØFTET TIL DIG SELV

Sæt farten ned og hengiv dig til hjertets rytme – hvilket billede, fornemmelse melder sig som det første?

Har du svært ved at mærke dit hjerte, så gå ud i naturen. Stil dig med bare fødder i græsset, på altanen, i gruset, ved vandet. Bare stil dig og vær stille i naturen. Langsomt vil du mærke, at din krop finder takten med den omfavnende natur – ligesom jeg forankre mig i Lykkehus https://www.facebook.com/lykkehus.dk/ Alt falder i hak og du kan gå ind i din krop og sjæl, og opleve mirakler, som peger direkte ind i dit hjerte og indfrier dig løfte til dig.

Dit indre landskab vil folde sig endnu mere ud – dit indre og ydre vil finde sammen og du finder ind til din dybeste essens.

Skal denne sommer nære DIG, hvor du endelig udlever dit løfte? Efter en tid med tid og ro – står budskaberne endnu tydligere. Gå forbi hamsterhjulet. Lad de andre tage det – giv dig selv et kærligt kram, hvor du taler med dit hjerte og tager hul på dit løfte og måske dit egentlige livsformål.

Kærligst Kira

       Synkronicitet – budskaberne som healer dig!

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard er rådgiver, holistisk terapeut, spirituel vejleder og underviser. Personligt lederskab, nysgerrighed og kærlighed til sig selv og livet er grundpiller i Kiras arbejde.

SIDEN ER UNDER OMBYGNING
This is default text for notification bar