Kære Skønne dig

Jeg er dybt taknemmelig for du læser med – det betyder mere end du aner.

Sommeren 2020 går så småt på held og vi går ind i efterårets første måned – Septembers himmel..endnu en overgang – høstens tid.

Jeg har gået og samlet forråd eller refleksioner til dette nyhedsbrev. Jeg finder inspiration mange steder, og inderst inde danner det sig i små afsnit.

Min intention med nyhedsbrevene er, at give dig inspiration til at leve et liv med spiritualitet og dyb bevidsthed med, hvem duer i dette liv. Forhåbentlig læser du dig til indre healing, både via ordene, sammenhængen og de forskellige in put jeg guider dig med.

At du får vækket din nysgerrighed på, at iagttage, hvordan sammenhængen mellem universet, dit hjerte og dit liv – alt sammen er forbundet i de smukkeste guldtråde – med omveje, højde og dybde. Hver eneste forandring, er fyldt med et budskab – hvert skridt, hvert åndedrag, hver bevægelse er en del af din livsrejse.

Når det er allersværest, hårdt, modstandsfyldt, forfærdeligt at selv det mørkeste mørke er uendeligt, så er kodningen for mig.. accept, accept, accept.

Jeg har været derinde, hvor jeg har måttet sige farvel og tak for et gammelt, dybt mønster fra fortiden og acceptere, at rejsen, skulle vise mig nye indsigter.

Dybt inde på celleplan har jeg haft(øver mig stadig) en gammel overbevisning… frygten for at blive efterladt og gå til grunde. En overbevisning, jeg har med mig fra tidligere liv, og blev introduceret for tidligt i mit nuværende liv.

Derfor har jeg op igennem min opvækst og voksne liv (og vil stadig skulle øve mig), udvist reaktionsmønstre, som har været med til at forme den jeg i dag er.

Desuden er jeg en 15/3 nemurologisk – blodtype 0, som alt sammen har betydning ind i min livsrejse, livstemaer, ALT SAMMEN ENERGI, med forskellige aftryk og med til at skabe forståelsen bag.

Men intet er statisk – med bevidsthed, kan du nemlig også forandre dine overbevisninger om fortidens følelser og dermed reaktionermønstre.

Er du bevidst om fortidens følelser og reaktionsformer, som tilhører dig?

5 øvelser til at blive mere bevidst om du er fanget af fortidens følelser og dine reaktionsformer:

1: Bliv bevidst om gode og mindre gode egenskaber fra din barndoms omsorgspersoner

Sæt dig et uforstyrret sted, luk øjnene. Giv dig tid til at tænke tilbage på dine omsorgspersoner fra barndommen. Se nu for dig, hvad syntes du mega godt om og hvad synes du mindre godt om hos dine omsorgspersoner. Notér nu ned de egenskaber, som dukkede op.

2: Bliv bevidst om gode og mindre gode egenskaber fra dine tidligere og nuværende relationer

Vend nu blikket mod dine relationer, både tidligere og nuværende(kærester, venner m.fl). Se personerne for dig, og skriv ned, de gode og mindre gode sider, du får vist for dig.

3: Sammenlign egenskaberne fra personerne i dit liv

Sammenlign nu personerne i dit liv både dine omsorgsgivere og dine relationer. Iagttag både de negative og positive beskrivelser….er der beskrivelser, som går igen, konkrete hændelser, hvor de minder om hinanden?

4: Hvilke strategier brugte du som barn for at få kærlighed og støtte?

Luk nu dine smukke øjne igen og tænk tilbage på, da du var lille og havde brug for kærlighed og støtte fra dine omsorgsgivere. Forestil dig en situation, hvor du ikke fik den omsorg du følte, du havde brug for . Hvad gjorde du for at få den? Kravlede du op hos den voksne, gemte du dig, græd du utrøsteligt, dansede du, lavede grin og spas, fulgte du som en skygge efter eller var dygtig og hjælpsom? Eller valgte du at gå væk og lukke døren (dit hjerte) og skabte deraf dine overbevisninger? Brug tid til at se dine strategier.

5: Undersøg, erkend og giv slip

Skriv nu dine strategier ned, som du brugte for at få kærlighed og anerkendelse af verden. Nu kan du gå i gang med at undersøge – om du stadig bruger de gamle strategier, når du har brug for at vide du er elsket. Du kan simpelthen se om du reagerer med fortidens følelser, når mennesker udviser de egenskaber eller handlinger, som er forbundet med negative opleveser i din barndom og om du stræber efter de positive egenskaber.  PÅ den måde kan du indse om du stadig er fanget af fortidens følelser, og om du med fordel kan give slip og leve alignment liv, autentisk og kærlighedsfyldt.

Når det bliver svært, så HUSK dig selv på, at give dig selv selvomsorg:

Du er enestående

Uendeligt ELSKET

Unik gave for dig og mennesket

Thi heri finder du lyset bag skyggerne.

 

Så kære sjæl, når du finder ind til dine gamle overbevisninger –

Hav tillid til universet, som er opfyldt med uendelig kærlighed

– og send gode tanker og handlinger ud i verden – hver eneste af dem tæller med, når du går igennem læring.

accept er din gave. Modstand er det modsatte og opstår når vi går imod vores livsrejse, vores læring og lyset, som er på vej. Modstand opstår, når egoet eller frygt, har fast i dine gamle overbevisninger.

vær ærlig i alle situationer og relationer – øv dig i at praktisere kærlighed fra dit eget hjerte – hermed bevarer du din egen autenticitet og din egen sandhed.

be you self no matter what they say

Når du er dig med alt dig – med bevidsthed om fortidens følelser og reaktioner, kan du nemmere give slip og være ÆGTE, og det du projicerer ud i dine omgivelser være præget af din positive livsenergi. Din tilstedeværelse vil være med til at skabe et tillidsfuldt space for dig selv og de mennesker, du møder på din vej. Ren kærlighed og ægthed vil udstråle fra dine øjne og alle dine celler – og du vil modtage det samme. Det vi sender ud – får vi retur – nogle gange som en boomerang andre gange med forsinkelse. Men det kommer – promise you – typisk, når vi står i en allemest kristisk situation, periode, hvor vores hjerte er heartbroken – there will be light, og vi har allermest brug for det.

I taknemmelighed & kærlighed

Kira

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard er rådgiver, holistisk terapeut, spirituel vejleder og underviser. Personligt lederskab, nysgerrighed og kærlighed til sig selv og livet er grundpiller i Kiras arbejde.

SIDEN ER UNDER OMBYGNING
This is default text for notification bar