Kæreste Sjæl – Velkommen til mit univers

 

Fra jeg blev født har min krop fortalt mig – livet handler om at overleve!

En påstand mange vil ryste på hovedet af. Min kærlige mor ville sige “Jamen dog, du er så stor og stærk – det kan da ikke passe – du har jo ALT”

Men jeg er mig med min sjæl, som har boet i skyggen af store stærke Kira. Gamle traumer, dybe overbevisninger, havde overtaget mit indre lys og jeg følte mig så ensom og uelsket. Kærligheden, lå henne i et hjørne og gispede efter luft.

Min overbevisning fortalte mig konstant – du er stor og stærk. Jeg knoklede og stopfodrede mit ego med, at være bedst, størst, stærkest, klogest.

En dag fandt jeg mig selv, sendt til tælling. Som en dresseret cirkushest, der sprang afsted, hver gang nogen slog med pisken – pisken, som var et symbol for angsten om at føle sig ensom og uelsket. Rundt om på stolene i teltet, sad de personer, som havde indløst billet, og klappede af min kunnen. Den eneste som ikke klappede – var min sjæl.

Kan I se billedet for JER? Vækker det resonans inde i dig?

Har du lyst til at skrige højt YES – det billede minder så f.. meget om mit liv!

Jeg lover dig – jeg har gået en lang vej, med omveje, kæmpet med sværd, været bange, frygtet, og ude af mig selv – så jeg vidste jeg måtte finde hjem i mig selv.

Nu springer jeg badutspring, fordi jeg har taget personligt lederskab til mig selv. Til de skygger, som kommer fra fortiden og havde sået deres frø, helt ind på celleplan, til at jeg i dag er på scenen i min manege, med mit eget LYS. manege. I dag er jeg fløjtende ligeglad med klapsalverne – de findes nemlig inde i mit eget hjerte.

50 år skulle der gå – før skyggerne gav slip. Indimellem ville jeg ønske, at nogen havde sat sig ned i børnehøjde og SET ind i mine øjne. Havde, SET mit lys, som stod i skyggen af fortidens mønstre – den frygt, som er sået i mine celler fra tidligere liv. Havde turdet rumme, de voksnes flugt, fra dem selv og dermed barnet både i sig selv og det udenfor dem selv.

Derfor er den gave jeg modtog for kort tid siden fra universet også en af de smukkeste jeg har fået længe – nemlig:

” Gud er, at alt er muligt. At alt er muligt, er Gud”Kirkegaard

som fødte “mit nyeste hjertebarn”:

LYS & LIV CIRKLER, som er formet af naturens materialer – og har ET FORMÅL:

AT sprede mere kærlighed til dig, en mor eller en savnet kær og samtidig støtte:

Børn mellem 0 – 6 år, som lever i skyggen af ensomhed, forladthed og at føle sig uelsket. Disse børn modtager en lille kuffert, med et indhold, hvor de i svære tider, kan finde tryghed og en dyb følelse af at noget SER DEM – og giver dem LYSET “DU ER ELSKET”. 

Det er ingen hemmelighed, at mit hjerte banker for børn, som lever med ensomhed, frygt og at føle sig uelsket. Det vil glæde mig, hvis du støtter projektet, hvor pengene går ubeskåret.

150 kr plus forsendelse – og sendes til hele landet.

Vil du være med til at sprede LYS & kærlighed til børn, dig selv, dine nærmeste eller et sted, hvor lyset lever i skyggen – så bestil din krans via mail eller sms med navn og adresse på:

Mail: kirasteensgaard@live.dk – SMS: 25701003

 

I taknemmelighed

Kira 

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard er rådgiver, holistisk terapeut, spirituel vejleder og underviser. Personligt lederskab, nysgerrighed og kærlighed til sig selv og livet er grundpiller i Kiras arbejde.

SIDEN ER UNDER OMBYGNING
This is default text for notification bar