Kæreste dig

Hele mit liv har jeg ønsket at være pilot. Hver eneste gang jeg siddet i et fly har jeg mærket og tænkt – at være pilot, var min største drøm.

At kunne få denne kæmpe maskine til at lette, og svæve afsted med en masse mennesker ombord, for at sætte dem af et andet sted i livet, hvor de får oplevelser, indsigt og kærlighed. Men forudsætningerne for at gå igennem det nåleøje, havde jeg ikke.

Men kender du det – at have en drøm, en stærk passion, en nysgerrighed, en lyst, som driver dig, men aldrig er blevet udlevet?

Hvad nu hvis vi transformer drømmen og følelsen ind i andre arenaer i vores liv? Kan man det?

Måske mærker du i første omgang MODSTAND på, at lave denne øvelse. Prøv at tage ordet – MOD STAND – sidder du krampagtigt og holder stand på, at turde gå med dit MOD. Holder stand – af gamle overbevisninger, gamle følelser, som bremser dig i at flyve, og brede dine vinger ud?

Jeg har siddet med mange klienter, (og mig selv), som sidder med en gammel drøm, en passion, som drukner i gamle overbevisninger.

Jeg har fået lov til at dele en klients udviklingsrejse. Karsten (direktør i familiefirma) og fortæller – at han egentlig ønskede at blive feltpræst. Han er omkring de 60 år og fuld skrue på jobbet. Han er kommet forbi min praksis, fordi han egentlig føler han har alt – men alligevel er der en utilfredshed i ham. Indimellem også en del hjertebanken og kroppen er begyndt at gøre mere ondt.

Jeg spørger, hvad forhindrer dig i at forfølge din drøm. Jeg kan jo se, når du taler om det, så slapper du af, din krop hviler, dit blodtryk falder og du nærer dit inderste, din sjæl, din essens.

“Jamen – det er da for sent. Så skulle jeg have læst det som ung”. “Er det den eneste sandhed”, spørger jeg? Karsten sidder lidt og lader ordene komme helt inde fra det sande sted – hjertet. “Jo i bund og grund, har jeg nok altid søgt min fars anerkendelse, ved at være dygtig. At vise, jeg selv kunne opbygge, det han selv tvivlede på”. “Jeg tænker jeg frygter økonomisk nedgang, hvad andre tænker, de gamle fortællinger i familien, om at så ligner jeg min mors familie, og de er altid blevet set ned på.”

“Du kan blive andres fortælling, ved at fastholde dig i dem og frygten, for at gå ind i, og vælge at se på, hvem er du egentlig, hvilke fortællinger ønsker du at udfolde”?

“Ønsker du at holde STAND til dit MOD – eller vil du følges ind og se nærmere på, hvad dit MOD kan hjælpe dig med?”

Karsten valgte at gå med ind og møde sit egen frygt og bag den hans eget MOD. Karsten er stadig direktør, men i dag, har han valgt at bruge mere tid i kirken, at fordybe sig i fælles bibellæsninger via studie, og han føler sig i langt bedre balance. Han føler, at taler med medarbjderene i øjenhøjde. Han har skilt sig af med de ekstra ting som fyldte i livet. De hurtige biler, er udskiftet med vandrestøvler, fokus på kost, meditation og kærlighed.

Så hvorfor, vælger jeg overskriften – One day I FLY?

Fordi den sætning kan prikke til hver en lille celle, som ønsker at slippe, ALT, som forhindre dig i at “FLYVE”. Og det kræver MOD, at tage sig selv i hånden og bevæge sig derind i et umiddelbart ukendt landskab. Et landskab, hvor din sjæl bor, og hvor du finder svarene, og udleve dem. De aftryk, som du oprindeligt er kommet med, og som kan blomstre fuldt og helt, når du slipper.

Det kræver MOD at være autentisk. Det kræver MOD, at være stærk og sårbar.

Derfor dette skriv til dig fra mig, som kan give dig lysten til at gå med dit MOD. At smide de gamle lænker, og sætte dig selv fri. Fri fra jobbet, som alligevel keder dig eller gør dig syg. Fri fra relationer, som dræner din energi, hvor du må tilpasse dig, for at blive forstået. Fri fra ………ting, mønstre ect.

“We all need sombody to guide us” og forhåbentlig mærker du imellem linjerne, at du nænsomt bliver taget i hånden og tør overgive dig til ordene, som er direkte kanaliseret fra mine budbringere.

De er rettet direkte til dig. Dig, som har gemt sig bag skyggerne af tidligere liv, din opvækst og føler at have mistet kontakten til hjertet. Dit eget smukke hjerte, som har ALLE svarerne på, dit WHY i dette liv.

Jeg ønsker, at ordene, som en bølge afdækker dine dybe lag af skjulte skatte i dit indre. At du har modet til at månen afdækker dine skygger, og solen til at heale din sorg, frygt, traumer, følelser af forkerthed, svigt m.m. så du i dette liv kan træde ind i dit eget LYS.

Forbind dig til dig – hver eneste dag

Den måde jeg begynder min dag på,  HVER ENESTE DAG

– jeg forbinder mig med mit hjerteland. For dagen bliver så langt nemmere, når jeg følger mit hjerte. Hermed lever jeg livet fra hjertelandet. Jeg bevarer min autencitet, og ser og mærker langt hurtigere, hvornår jeg kommer til at gå i hjerneland og lader andre diktere, tage over, eller skubbe mig ud af mit hjerteland.

Og der er da intet jeg hellere vil end at være i mit hjerteland – for der bor kærligheden. Og det kræver MOD at turde sige – JA jeg lever ud fra mit hjerteland, for jeg tror på, at fra mit eget hjerte healer jeg både mig selv og de mennesker, som kommer forbi.

ØVELSE TIL DIG

Forbind dig selv i hjertet, når du vågner om morgenen!

Indtag dagen – før den TAGER dig og bring dig ind i lyset via dit hjerte. Åbn dagen med at være dig nær. Lig i 2- 5 min i sengen eller sæt dig et dejligt sted med ro i dit eget space. Mærk din vejrtrækning, mærk hvordan du giver din celler fornyet energi. Mærk, hvordan din smukke krop, har renset dig for gamle følelser, gammelt affald fra kosten, og gårdagens stagnationer.

Sig inde i dig selv – “Godmorgen du kære smukke sjæl. Tak fordi du valgte denne krop, dette liv til mig. Mærk taknemmeligheden for du endnu en dag vågner op og kan drikke af livets vand, uanset hvad den måtte bringe til dig. DU LEVER med dig nær. Sig inde i dig selv. Det bliver endnu en smuk dag, endnu en dag til et ønske at sende ud til universet”.

Læg din venstre hånd på hjertet og din højre hånd ovenpå.

Sig højt:

  • Godmorgen.
  • Jeg er taknemmelig.
  • Jeg trækker vejret ind til mit hjerte.
  • Jeg er sund.
  • Jeg er hel.
  • Jeg er åben og nysgerrig på dagens budskaber, og acceptere hvordan den folder sig ud.
  • DET ER GJORT. DET ER GJORT. DET ER GJORT.(Kilde: Naturlægen)

Stå nu ud af sengen eller hvis du sidder – Træk vejret helt ned i maven flere gange. Mærk jordens powerfulde energi strømme op igennem din fødder – op igennem dit indre og lad nu lyset finde vej ind i dit hjerte. Lad hjertet lyse, og lad det oplyse din vej!

Denne hjerteøvelse er nem for alle – præsentere den for dine børn, teenager, familie, relationer. På den måde bringer du lyset videre.

Du og dine sendes det højeste lys til en fredfyldt sommer.

Kærlighed Kira

P.s.I medens går jeg op i mit eget fly og rejser til hjertelandet. Jeg ønsker mig allermest, at du vil følge med på min første rejse, som sikkert både vil være med turbulens, og opbremsninger. Men jeg ret stærk i navigation og jeg lover dig, at du vil grine og græde undervejs. Min første destination er  “Glædelig jul mor(d)”, som længe har presset sig på, finder vej ud i lyset.

Andre indlæg til dig

ER ALT SOM DET SKAL VÆRE?

| Gave til dig | No Comments
Kære dig   Er alt som det skal være i dit liv? 95% af mine klienter, er kvinder og det gælder for dem alle - de sidder i jobs, som gør dem…

Savner du mere kærlighed?

| Populært | No Comments
Kæreste Sjæl - Velkommen til mit univers   Fra jeg blev født har min krop fortalt mig - livet handler om at overleve! En påstand mange vil ryste på hovedet…
Kira-steensgaard-dyb-meditation

At leve fra hjertet

| Blog | No Comments
Kæreste Sjæl   And now here is my secret, a very simpel secret: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to…

Indspark & inspiration til dit liv

| Blog | No Comments
Kæreste du Hjerteligt tak for du trykkede på linket. Du befinder dig nu inde i mit spirituelle og holistiske univers. Hvad det konkret betyder lader jeg dig, som læser, udfolde…
Kira Steensgaard

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard er rådgiver, holistisk terapeut, spirituel vejleder og underviser. Personligt lederskab, nysgerrighed og kærlighed til sig selv og livet er grundpiller i Kiras arbejde.

SIDEN ER UNDER OMBYGNING
This is default text for notification bar