Om Kira

  • og en kobling mellem to verdner

Min vision er at afdække lyset i det enkelte menneske, så lige præcis DU føler en mening med livet. Som rådgiver, clairvoyant og mentor, kan jeg hjælpe dig med at tage dit lys tilbage og udleve det liv du er givet.

“Stand up for what you want. Don´t fight what you dont want”.

Jeg er overbevist om, at vi alle er sat her som sjæle, og har både livsformål og livslektier vi skal igennem i dette liv.

Jeg er BUDBRINGER og arbejder med min stærke intuition sammen med den rationelle hjerne. Sammen med klarsyb, psykologi, samt holistisk tilgang går jeg direkte ind og ser DIT LYS.

Jeg tror på, at med åbenhed og bevidsthed om det universelle, energierne og kærligheden, at vi som mennesker, kan åbne for vores LYS og lade det skinne ud igennem hjertet, hvor det connecter i et fællesskab.

Forøgelse af din bevidsthed skruer op for lyset. Tiden er inde til at vi hver især bidrager til, når det gælder om at være “human together”.

Find inspiration til spiritualitet, kærlighed og lyset på min blog.

Min rejse ind i LYSET

Min egen rejse, som krop, sind og sjæl begyndte i 1970 ved et kejsersnit. Super sund, og 11 år efter mine søstre. I ´72 valgte min far en anden rejse end med vores mor og os børn. Denne erfaring opdagede mit ubevidste og har siden lagret sig i mine celler.

Tanke, følelse og handling blev forandret og som et super sansestærkt menneske, som er født til at være i og skabe fællesskaber, brast denne følelse. Alle de usagte ord, forblev som gåder. Sådan er det stadigvæk. Usagte ord er min største fjende og største gave.

Følelsen af at blive efterladt var lig med at kærligheden og lyset forsvandt. Mit hjerte lukkede sig og jeg tilpassede mig det ydre landskab. På den måde kunne jeg gemme frygten inde i mig selv.

Dette har haft store konsekvenser både i relationer og arbejdslivet. Som et sansestærkt væsen, med et stærkt ydre, med et lukket hjerte, har jeg gang på gang fundet mig selv både i relationer og i job, hvor jeg har givet alt for meget af mig selv for at få anerkendelse og dermed kærligheden. Og selvfølgelig har det betydet kæmpe energitab, og et lys, som gang på gang blev holdt nede, og angst buldrede op.

Min overlevelse har været drevet af ilden og min dybe kontakt til min krop. Jeg har altid været bevidst om at tanke, krop og sjæl er forbunde kar. Men glemte det i lange perioder af mit liv.

Indtil jeg i 2007 efter en ulykke, mistet ufødt barn måtte helt derned, hvor det gør så ondt for at genfinde lyset og lukke op for mit hjerte.

Kira-velkommen-april

Lyset kom tilbage via..

At lytte til mit hjerte. Jeg gik simpelthen på opdagelse i mig selv.

Jeg afdækkede mit indre landskab – brik for brik. Igennem Lederuddannelse og PD i psykologi, uddannelse i Holistisk energiterapi, healing og clairvoyance. Desuden tonsvis af kurser i naturmedicin, akupressur, meditation, øreakupunktur.

Jeg har været og er stadig på en rejse i mit indre landkort for at forstå, mig selv og de evner min sjæl har givet mig med. Jeg har opdaget, hvordan universet guider mig og lader min viden spredes til andre. Jeg er dybt bevidst om, hvordan tanker, krop og sjæl, er en samlet enhed – og dermed sat mig FRI til at lade lyset lede mig.

Undervejs har jeg været beriget af fantastisk undervisere Katrine Birk, PD – underviserne i Århus, Maria Pinnerup, og Anna Iben Hollensberg. De øser ud af deres viden, fordi de har troet på MIG og jeg har dyb tillid til DEM.

Det blev til…

  • opstart af klinik i 2015, hvor jeg til dato haft utallige børn, unge og voksne igennem mine hænder
  • de bedste samarbejdspartnere – Naturlægen i Århus og læge Anna Iben Holensberg og Gernot Flick i Hamborg.
  • 2018 købt tidligere kunstmaler Torben Harders hus, som er omdannet til klinik, uddannelse og trivselsted.
  • afholdt mindre kurser for unge og voksne – i at tage ejerskab til sig selv
  • og en mega spændende rejse ind i fortællingens land. Bøger er parkeret i mit hjerte og venter på at jeg tænder lyset således de kan tænde DIT LYS.
  • fra den 1.7 2020, hvor klinikken holder skrivepause udlejes den til retreat m.m.