Velkommen skønneste dig.

Jeg håber inderligt, at du og alle dine kære har det godt, under denne fuldstændig omvæltning af vores inde og ydre liv. Verden er i kaos. Jeg ønsker virkelig, at I passer godt på Jer selv og på hinanden.
I skrivende stund sidder jeg og funderer over, at jeg for første gang i mit liv både er tilskuer og deltager, i en verden, hvor alt er kaos. Aldrig har verden vendt mere på hovedet.

Jeg selv, er på en gang både påvirket, men også dybt optaget af og iagttagende, hvad der sker, og hvilke budskaber universet sender. Mange af os oplever, at der konkret er hul igennem til vores indre. At budskaberne står i kø for at vi skal se, høre eller mærke, hvorledes vi kan navigere os igennem denne tid.

Derfor oplever mange også at eksistentielle spørgsmål trænger sig på i vores indre. Isolation og forandring, skaber nemlig rum for fordybelse, læring og langsomhed. En stilhedsgave, som mange mennesker mere eller mindre ubevidst, har bedt om længe. Rummet uden larm fra alverdens støjende rum og platforme. Og det kræver mod at overgive sig til stilheden. Noget af den sværeste vi mennesker af en højhastiighedskultur kan stille os selv i.

Som Kirkegaard sagde;
” Af alle latterlige Ting forekommer det mig at være det allerlatterligste at have travlt«

3 gode stilhedsøvelser

  • bevidst vejrtrækning – træk vejret helt ned i maven, og mærk hvordan du belives.
  • skriv 3 sætninger ned hver eneste dag, som støtter dig (f.eks. jeg har tillid til universet)
  • find 15 min uden forstyrrelser, lyt til min meditation, som du har fået tilsendt, og mærk hvilke drømme, der dukker op fra sjælen (f.eks. ønsket om at skrive din bog)
Kira Steensgaard

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard er rådgiver, holistisk terapeut, spirituel vejleder og underviser. Personligt lederskab, nysgerrighed og kærlighed til sig selv og livet er grundpiller i Kiras arbejde.

SIDEN ER UNDER OMBYGNING
This is default text for notification bar