Kæreste du
Hjerteligt tak for du trykkede på linket. Du befinder dig nu inde i mit spirituelle og holistiske univers. Hvad det konkret betyder lader jeg dig, som læser, udfolde inde i dig selv.
Jeg stiller min erfaring og viden til din rådighed – god læselyst og inspiration til dit livslandskab, hvor du skaber harmoni med din indre og ydre verden.

 

Det er tanken om, hvordan jeg burde være, som gør, jeg fjerner mig allermest fra mig selv”.

Mærk lige på den sætning! Hvad sker der inde i dig?

Interessant, at selvom jeg mærker at have min egen power, så har jeg rodet rundt i at finde retning på mange veje i mit liv. Jeg har virkelig slået mig på relationer, i job, i den nære familie ect.

Hvorfor har jeg så det? Jo fordi, jeg millioner af gange har følt – at jeg skulle tilpasse mig. Eller at jeg tilpassede mig – for det var simpelthen det rareste, når alle var glade. Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af at bygge bro mellem min indre og ydre verden.

Og tror du også på, at livet skal være hårdt før det kan nydes? Eller at vi som mennesker konstant skal tilpasse os?

Så kan det godt være du skal slutte med at læse mere, for mit skriv kommer til at handle om alt andet end at tilpasse sig!

For i min verden, hænger krop, sjæl og sind sammen, i en stor smuk forening. Og at tilpasse sig, er at undertrykke egne behov. Og det sætter sig, som fysiske blokeringer – som forhøjet blodtryk, depression, angst m.m.  At udsætte, flygte, undertrykke sig selv, vil på sigt forskyde balancen i krop, sjæl og sind.

Nå – blev du træt der – eller mærker du – hov – der er noget som vækker essens inde i mig?

Pyt – dig som stadig er med, får her en lille bid af mig.

Hold nu k…. hvor har jeg skullet styre mit temperament. Siden jeg var lille og stod i flitsbue over at min far skred, da jeg var 2 år, min mor, som forsvandt ind i sig selv, følelser af svigt, en stedfar, som i kærlighed drillede, skolekammerater, hvor jeg blev beskuet og opvæksten i en landsby, hvor jeg var en fremmed. Der har jeg lært at skulle sno mig, for at overleve og leve i livet.

Det gør noget ved et menneskebarn – fra 0-6 år, hvor der dannes dybe neurologiske spor, som kan blive til BIG overbevisninger i livet. HOLD K.. hvor har jeg tilpasset mig den ydre verden og udslettet den indre.

Mit temperament, har hele tiden været med mig, min drivkraft, til at søge indsigt, bevidsthed og forståelse af, hvad består jeg af! Hvor kom mine ubalancer fra? Brik for brik har jeg undersøgt og samlet hver en side af mig selv. Jeg ser universet guide mig, der er hver eneste budskaber, og sammenhængen ind i krop, sjæl og sind – formes. Er stadig på en rejse. Men mit indre og ydre landkort passer langt bedre sammen.

Det er denne indsigt – jeg ønsker at dele med dig, så du kan investere i dig selv og mærke resonans og vækst i dig selv – og dermed lade din indre og ydre verden spille sammen i harmoni.

Så kære du- som læser med – tillad dig selv at vende dig om og se:

Hvad ser du?

Ser du dit liv som en lineær bevægelse fra fødsel til dig selv lige NU eller ser du dit liv fra fødsel med en masse overgange, kriser, og bevægelser?

Om du ser det ene eller det andet – er du lige som du skal være og der, hvor du hører til!

Hvis du alligevel læser videre, er du nok mere nysgerrig end du har tænkt du er! Fedt – så er vi 2 – eller så mange flere, som er søgende på at forstå, erkende og leve i en forståelse – at alt hænger sammen.

En sneak på min egen rejse:

Jeg vil begynde med at fortælle dig – at i min overbevisning, så fødes vi som mennesker, med sjæle, der er på en rejse. Altså konkret forestiller jeg mig, at jeg i tidernes morgen, stod deroppe i universet og så ned på kloden og tænke… ” Hmmm hvilken familie, skal jeg vælge for at bryde mine karmiske mønstre?”.

Jeg valgte selv min mor og far. Jeg valgte dem fordi jeg skulle bryde et dybt karmisk mønster, og de skulle bryde deres via mig. Og promise – op igennem min opvækst har jeg virkelig hadet mine forældre og ønsket dem hen, hvor peberet gror. Jeg har råbt, skreget, gemt mig, hulket og været ude af mig selv. Jeg har følt mig allermest ensom i min egen familie. Jeg har følt, at det som jeg troede var en familie, hvor sammenhold og kærlighed, var altomfavnede, var en stor fed løgn.

Men noget inde i mig har bundet mig sammen til at søge – hvad er det jeg skal forstå – lære – i denne konstellation!

Jeg kan løfte sløret for at det kamiske –  jeg skal bryde og er fuld gang med er: ANGST og USIKKERHED.

Angst og usikkerhed, er mine karmiske mønstre, som jeg på fineste vis har fået dybt spejlet, lige fra jeg lå i livmoderen(epigenitik), blev de implementeret i mine celler, min underbevidsthed og styrede mig igennem hver eneste relation, job, og egne beslutninger. Hver gang jeg forsøgte at bryde mit mønster, blev det italesat; at jeg var forkert, mærkede forkert, tænkte forkert…..bang – angst og usikkerhed havde de fedeste arbejdsvilkår.

Jeg har selv erfaret, at når jeg sagde fra i kærlighed, så var jeg forkert og har fyldt mig med andres – det kan man ikke tillade sig. Hver gang jeg var big i min business – så var misundelse og jalousi, inde og smitte af, døre er blevet lukket. Jeg har bevæget mig igennem sorg. Jeg har haft svært ved at adskille mig fra det dybe mønster, til den jeg er i dag.

I alt for mange år, er mønstret blevet vedligeholdt af stress, for mange bolde, som tilhørte andre.

Og i forbindelse med overgange til nye indsigter, valgte jeg at gå dybt ind. Pludselig kunne jeg se sammenhængen af at lade mig manipulere, hive rundt i manegen. Jeg har haft og har stadig svært ved at sætte grænser. Det er et issue i min fødselsdato.

Så hey – kender du det? Du kan vælge at blive i dit gamle mønster om at passe ind, selvom du føler det er forkert – ja nærmest et overgreb på dig selv. Du kan vælge at lade ubalancer blive i kroppen og forsætte din rejse, som du har lyst og mærker er rigtig for dig eller du kan vælge at søge indad, opad og udad – og skabe balance i krop, sjæl og sind, at skabe et rum for dig. Jeg har skabt og er stadig i fuld gang med at skabe rummet, som budbringer med min viden indenfor spiritualitet og sammenhængen mellem krop, sind og sind. Det som mærkes rigtigt for mig  og forbinde den ydre og indre verden.

Hvad tror du jeg vælger?

Du kender mig sikkert ret godt nu igennem dette skriv – at min styrke er at søge – og jeg bliver ved. Keep on. Derfor valgte jeg en rejse ind i dybet – helt inde i mørket, hvor ingen tanker, men kontakt til universet, intuition og lyset, kan guide og heale.. mit indre barn – på celleplan. Værsgo – mammi und daddy – tag Jeres egne skygger med Jer – fra Jeres fortid – og lad mig svæve frit i mit lys. Tak for I var så tydelige, at jeg kunne bryde mit mønster – Tak det er gjort.

I mine indsigter ved jeg at mine mønstre også har påvirket mine børn og deres børn. Men ved at tage ansvaret ind i mig selv, og arbejde professionelt med det, kan det heale, og opløse.  Lyset finder vej – og jeg står med et mønsterbrud – en frisættelse.

Længes du efter det?

” Følg dem som søger sandheden – flygt fra dem som har fundet dem”

En vigtig stemme – Når du møder forandringer, du mærker det gør noget ved dig – så tag det ind, og mærk på det. Vi er alle på en rejse i livet, individuelt og i fællesskab. Ingen kan definere dig, træffe dine valg – du er mesteren i dit liv sammen med lyset og universet.

I forbindelse med overgangen til at leve et samlet liv med min ydre og indre verden – er det så fint at lande mit mønsterbrud, med bogen “Glædelig jul mor(d), som en fin afslutning på fortiden. At stå i nutiden og lade fremtiden folde sig ud!

I taknemmelighed for du læser med!

På gensyn

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard er rådgiver, holistisk terapeut, spirituel vejleder og underviser. Personligt lederskab, nysgerrighed og kærlighed til sig selv og livet er grundpiller i Kiras arbejde.

SIDEN ER UNDER OMBYGNING
This is default text for notification bar