Kære smukkeste sjæl.

Men han har jo ikke noget på!” sagde det lille barn.”   H.C. Andersen.

Jeg stod der midt i jordbærbedet, da sætningen ramte mig. Ordene ” Men han har jo ikke noget på “tog form og pludselig erkendte jeg, at noget var på spil. Et klarsyn, en indsigt havde meldt sig. Jeg søgte ind i hjertet, blev træt, trist, og overmandet af dybe følelser. Jeg var fortvivlet og roede rundt inde i mit kaos af følelser – jeg fornægtede simpelthen mit eget klarsyn.

En aften, midt i fortvivlelsens greb, lod jeg min sjæl guide mig og skrev til stjernenumerolog https://anneminna.dk/ , som jeg har dyb respekt for og hun svarede…. Mayas slør kan være så tykt, at vi kan have svært ved at se, at vi bliver bluffet, før sløret brister – og alt gav mening.

På min rejse udenfor mit hjerte har jeg gang på gang hørt alarmklokker. Både i relationer, i job, i familien, i samarbejde m.m.

Alarmklokkerne lød både fra min sjæl, min intuition og fra de mennesker, som har set og ser mig med rent øje. Pludselig kunne jeg med mit eget øje SE, at en grundlæggende usikkerhed for at tale rent og sige JA når jeg mener Ja og NEJ, når jeg mener nej, har omsluttet mit hjerte og jeg har ladet andres manipulerende ord, hensigter, behov stå i første række. Mit ego solede sig og slog med halen, hver gang jeg forsøgte at sige til eller fra.

Holly moly – et klarsyn, som manifisterede sig i mit indre. Jeg tænkte – er kejserens nye klæder virkelig stadig aktuel i 2020?  Åhhh yes – i allerhøjeste grad.  “Mayas slør” som også er et smukt billede af ren illusion – et blændværk, bragt i stand af en guddommelig skaber af 100% åndelig og dermed fuldstændig ustoflig natur. Nemlig som et middel til selverkendelse – et spejl, så at sige, at se sig selv i.

Det klarsynsspejl, som  min klarsynsmor, holdt op for mange år siden, gentager sig gang på gang. Spejlet, viste en kæmpe genspejlning af  illusioner, som mit ego havde troet var min lykke, og druknet mit eget indre barns stemme, som gang på gang har råbt – “Han har jo ikke noget på” se dog, hvordan du føres bag lyset.

LYSET I DIG

Kære du, som læser med her. Du, som søger her og der og alle vegne. Du som tror du skal finde svaret hos den næste. Vid du allerede er det du søger. Vid, at du allerede er oplyst.

Hvorfor mon du så skal igennem så mange kriser, så megen lidelse, så megen smerte, så megen sorg? Har du nogensinde givet dig selv en pause fra alt det, som i virkligheden er menneskeskabte forhindringer, og det eneste, der står mellem dig og det, du søger?

I dette øjeblik, lige nu, mens du læser dette, er det muligt for dig at tilsidesætte al støj og se dig selv og din virkelighed med nye øjne. Al den smerte, som du omgiver dig med, kan forvandles så let, som da du skabte den. SE ind bag støjen, se hvem du i virkeligheden er, og tag konsekvensen af det, du ser.

Du har muligheden for at gøre i dag til den første dag i dit nye liv. Det handler alt sammen blot om én eneste beslutning, en beslutning, som kun du kan tage:

Hvis du er utilfreds med dit nuværende liv, så læg det bag dig og skab et nyt.

Inden du inkarnerede, befandt du dig i din oprindelse. Du var nulstillet. Du skyldte ikke nogen noget og havde intet tilgode. I samme øjeblik du som nyfødt inkarnerede på jorden, blev du udsat for indoktrinering, som har varet lige siden. At blive født ind i menneskets verden, betyder, at man udsættes for alt frygt til fest. Det er følelsernes og fænomenernes verden. Intet forekommer smukkere, og intet kan vær mere skræmmende. Menneskets medfødte evne til at indleve sig, at kunne udtrykke medfølelse, ubetinget kærlighed og omsorg, er den krone, det forklarede menneske vil kunne bære. Men menneskets evne til at forstille sig eller til at lade sig opsluge i følelsernes vold, afsløres som regel altid af barnet, der ser det, som andre lukker øjnene for:” Men han har jo intet tøj på! Hvor er kejserens krone?”

Hæv dig over din egen lidenhed. Anerkend den som et forbigående fænomen og søg ind i dit indre Himmerige. Træd ud i verden, og vær dig selv bekendt. Lev op til den du er. Sig JA, når du mener ja, og NEJ, når du mener nej. Det er første skridt på vej mod det forklarede menneske – Ærlighed er den højeste form for kærlighed”.

Lånt fra “Lyset i et menneskes hjerte”af Lars Muhl.

 

Kærlighed og lys til dig

ER ALT SOM DET SKAL VÆRE?

| Gave til dig | No Comments
Kære dig   Er alt som det skal være i dit liv? 95% af mine klienter, er kvinder og det gælder for dem alle - de sidder i jobs, som gør dem…

Savner du mere kærlighed?

| Populært | No Comments
Kæreste Sjæl - Velkommen til mit univers   Fra jeg blev født har min krop fortalt mig - livet handler om at overleve! En påstand mange vil ryste på hovedet…
Kira-steensgaard-dyb-meditation

At leve fra hjertet

| Blog | No Comments
Kæreste Sjæl   And now here is my secret, a very simpel secret: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to…

Indspark & inspiration til dit liv

| Blog | No Comments
Kæreste du Hjerteligt tak for du trykkede på linket. Du befinder dig nu inde i mit spirituelle og holistiske univers. Hvad det konkret betyder lader jeg dig, som læser, udfolde…
Kira Steensgaard

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard er rådgiver, holistisk terapeut, spirituel vejleder og underviser. Personligt lederskab, nysgerrighed og kærlighed til sig selv og livet er grundpiller i Kiras arbejde.

SIDEN ER UNDER OMBYGNING
This is default text for notification bar