Kæreste du. Tusind tak for den store interesse, der har været for at modtage mere information omkring den spirituelle lederuddannelse og det spirituelle erhvervsnetværk. Det gør mig så glad, at min spirituelle tilgang vækker genklang inde i andre og skaber nysgerrighed til at lade sig inspirere og løfte.
Siden sidst, har verdensstrukturen ændret sig fuldstændig. Moderjord, knokler for at rense op, og universet er om noget høj aktiveret. Vi er alle på en fællesrejse, ind i et ukendt land uden de strukturer, som en kendt hverdag med skole, job og fritid, tidligere har givet os.
Husk du på intet tidspunkt er alene på denne rejse. Universet, troen og spiritualiteten er med os hele vejen. Vi skal huske os selv på, at dette er til rådighed under hele rejsen, 24/7.
Når vi begiver os ud på ukendt land, så er alle vores alarmsystemer aktiveret. Vores sanser er skærpede og påvirker vores tanker og kroppen. Da denne fællesrejse har et ukendt mål bliver vi hver eneste dag påvirket af det ukendte, som aktiverer uro, hjertebanken, søvnløshed, tristhed og frygt. Vores tanker kan fører os ud på afveje med tunnelsyn, som igen aktiverer vores amygdala og vores følelser.
Derfor er vores grundfundament, som vi hviler vores inderste essens det allervigtigste at styrke. Det gør du igennem dit åndedræt.
Derfor har jeg indtalt en belivende åndedrætsmeditation, hvor du støtter dig selv i at komme ned i dit dybe fundament, det fundament, du skønne sjæl, rejser på igennem dette ukendte land.


Hent din meditation hér

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard er rådgiver, holistisk terapeut, spirituel vejleder og underviser. Personligt lederskab, nysgerrighed og kærlighed til sig selv og livet er grundpiller i Kiras arbejde.

SIDEN ER UNDER OMBYGNING
This is default text for notification bar