Kære dig

 

Er alt som det skal være i dit liv?

95% af mine klienter, er kvinder og det gælder for dem alle – de sidder i jobs, som gør dem triste. De bliver mere og mere grå, og føler at de efterhånden har lært at leve med ondt i maven. De føler, at deres relationer ikke forstår dem. Blodtrykket er steget, lægen smider piller efter dem – for hvad skal de gøre?. Du træner, arbejder, men forstrustrationerne sidder i dine celler.

Føler du et sug i maven? Jeg har nemlig set dig – for jeg har selv stået der!

Shit Kira – det er jo sådan jeg har det!

Men hvad gør jeg Kira?

Du læser denne mail færdig!

For det er slut med nøjes, at udsætte dig selv – for DU og dine efterkommere har brug for at DU REJSER DIG af dine usynlige – nedarvede mønstre.

For du har ret til et liv med glæde og

  • Et job
  • Relationer
  • En krop

SOM GIVER DIG GLÆDE og TRIVSEL – HELE LIVET.

Både som småbørns mor, som mor til voksne børn og deres efterkommere.

Og nej det er aldrig for sent – ALDRIG. Jeg har selv gået vejen og går vejen sammen med dig.

Jeg har gået vejen til at være et menneske, totalt splittet, leve efter fortidens usynlige mønstre, og slå mig gang på gang. Min krop gik i stykker, mit sind overmalet af angst, medicin hjalp i en periode, men tæmmede bare sindet – og skabte endnu større afstand til mit hjerte.

Jeg vidste inderst inde at det var galt, men kunne simpelthen ikke finde nøglen. Jeg lappede konstant min krop og mit sind.

Men en lap holder kun en tid – indtil……..

 

DERFOR er “AURUM” blevet født til dig, som ønsker forandring NU.

Aurum er født med 3 ben:

  • Sundhed
  • Relationer 
  • Job

SOM en kæmpe mission jeg har i min virksomhed og som menneske – ingen behandler i hele verden, kan fixe, ordne et menneske alene – INGEN.

Derfor har jeg indgået et samarbejde – flettet et team sammen, som er med på din rejse, og som står på det samme fundament:

At intet er statisk – ALT kan forandres – ALT ER ORGANISK –

ALT KAN SLIPPES OG FRISÆTTES så både du og dine efterkommere sættes fri!

Jeg er så mega stolt af at præsentere et fagligt, højt kvalificerede team, som alle er omkring dig under dit personligt tilrettelagt online udviklingsforløb.

BYD VELKOMMEN TIL

Spirituel Rådgiver:https: https://molisecornelia.com

Læge:https://naturlaegen.com

Vi er alle 3 med på din rejse. Jeg er den primære pilot, som har overblikket, hvor din rejse begynder, under og afsluttes, sammen med dig. Du får undervejs sparring, opløst gamle mønstre, og en krop, som bringes i samklang med dig. På intet tidspunkt efterlades du alene og rådvild, vi er med dig. Når din rejse er afsluttet, står du med dybe indsigter, en ny køreplan for dit liv, som løfter dig – dit SANDE JEG!

Må jeg fortælle dig en hemmelighed?

“Aurum” blev født for halvanden uge siden – og er allerede solgt big time ude i det danske land, hos både kvinder og mænd, som ønsker forandring NU! Vi i Aurum er så taknemmelige

 

SKAL DU MED I 2021?

Skynd dig at booke en forsamtale på

kirasteensgaard@live.dk

I taknemmelighed

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard

Kira Steensgaard er rådgiver, holistisk terapeut, spirituel vejleder og underviser. Personligt lederskab, nysgerrighed og kærlighed til sig selv og livet er grundpiller i Kiras arbejde.

SIDEN ER UNDER OMBYGNING
This is default text for notification bar