VELKOMMEN TIL MIN BLOG

Inspiration til dig

Er du træt af at gå tusind omveje? Savner du, at udleve dit autentiske liv? De to sætninger udfolder sig fra mit hjerte, dybe følelser, jeg har båret på i mange år. De har drevet mig videre i en søgen af et autentisk liv i balance. Et liv i frihed og fællesskab. Et individuelt liv i et fællesskab. Mit dybe ønske om, at frisætte mig selv af fortidens mønstre, gamle energier, som bandt mig i lænker, ubalancer i kroppen og en konstant søgen efter noget andet – fik mig til at gå de tusind omveje.

Kan du mærke, at du længes efter, at kunne læne dig op af et andet menneske, i et fællesskab, hvor du individuelt tager en uddannelse ind i dit personlige lederskab? Det er med stolthed, jeg kan præsentere dig for de muligheder, du har for at sætte dig selv fri, både personligt og professionelt. Lad artiklerne i min blog – mine tanker og inspiration – blive din inspiration til at finde tilbage til din rette vej, til balancen, roen og dit personlige lederskab.

Personligt lederskab

Mange oplever, at eksistentielle spørgsmål trænger sig på i vores indre. Forandring skaber nemlig rum for fordybelse, læring og langsomhed. En stilhedsgave, som mange mennesker mere eller mindre ubevidst, har bedt om længe. Rummet uden larm fra alverdens støjende rum og platforme. Og det kræver mod at overgive sig til stilheden. Noget af den sværeste vi mennesker af en højhastighedskultur kan stille os selv i.

Efter mange år at føle livet skulle overleves, lever jeg nu hver eneste dag og lader taknemmelighed og kærlighed være mit indre kompas. Livets flow føles langt lettere og mildere.Det handler om, at nære sig selv i samklang med de omgivelser, som vi konstant bevæger os igennem, både dagligdagen og livet. For mig handler det om, at føle taknemmelighed og kærlighed, i mig selv og dermed udøse og give videre.

Spirituel energi

Hvis din intention er båret af kærlighed, så kan alt skabes, vokse og spredes. Universet, troen og spiritualiteten er med os hele vejen. Vi skal huske os selv på, at dette er til rådighed under hele rejsen, 24/7. Når vi begiver os ud på ukendt land, så er alle vores alarmsystemer aktiveret. Vores sanser er skærpede og påvirker vores tanker og kroppen. Da denne fællesrejse har et ukendt mål bliver vi hver eneste dag påvirket af det ukendte, som aktiverer uro, hjertebanken, søvnløshed, tristhed og frygt. Vores tanker kan fører os ud på afveje med tunnelsyn, som igen aktiverer vores amygdala og vores følelser.

Find mig også på Insta, hvor jeg deler specielle øjeblikke.

Blog-personligt-lederskab-inspiration-energi
Blog

Inspiration - nyeste blogindlæg

ER ALT SOM DET SKAL VÆRE?

| Gave til dig | No Comments
Kære dig   Er alt som det skal være i dit liv? 95% af mine klienter, er kvinder og det gælder for dem alle - de sidder i jobs, som gør dem…

Savner du mere kærlighed?

| Populært | No Comments
Kæreste Sjæl - Velkommen til mit univers   Fra jeg blev født har min krop fortalt mig - livet handler om at overleve! En påstand mange vil ryste på hovedet…
Kira-steensgaard-dyb-meditation

At leve fra hjertet

| Blog | No Comments
Kæreste Sjæl   And now here is my secret, a very simpel secret: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to…

Indspark & inspiration til dit liv

| Blog | No Comments
Kæreste du Hjerteligt tak for du trykkede på linket. Du befinder dig nu inde i mit spirituelle og holistiske univers. Hvad det konkret betyder lader jeg dig, som læser, udfolde…
SIDEN ER UNDER OMBYGNING
This is default text for notification bar