Kursus_02-20-2
kira Steensgaard

kira Steensgaard

Vækst din virksomhed gennem spirituelt lederskab

Vækst din virksomhed gennem spirituelt ledersskab

“If you can dream it- you can do it”


Er du erhvervsleder, virksomhedsejer, søger den indre leder inde i dig selv, eller er i tvivl om dine egne mål? 

Fortvivl ej – Jeg har samlet nogle af de dygtigste mennesker jeg kender – så jeg kan holde et meget ønsket og eftertragtet event for dig.

Du kan nu opleve Erick Thürmer, Den spirituelle CEO, Morten Riisgaard, administrationschef  og flere, i Skive, hvor du vil blive inspireret og beriget med værktøjer, som kan styrke dit lederskab.

Erick Thürmer

Mød Erick Thürmer. En brobygger mellem fortid, nutid og fremtid og mellem digitalisering, forretning og menneskehed. Fremtidens navigator og 4. generation.

Han har forvandlet sin oldefars drøm og gevindpatent til en traditionsrig værktøjsvirksomhed, 3. dobbelt overskuddet og samtidig opbygget en 3D forretning med et uset potentiale. Som vinder af ”Den Digitale Førertrøje” (2016), SAPs ThinkX Award (2019) og et 3D-patent vurderet til 200 mio. kr., kan Thürmer Tools være med til at skabe en grøn omstilling på verdensplan.

I sin bog “Den spirituelle CEO – Thüurmer i 3D” (2019) fortæller Erick Thürmer om at gå mod strømmen og personlig ledelse. Om at omfavne alt det, der ikke kan måles og bringe en dybere mening tilbage i forretningslivet.

Kira Steensgaard

Du kan nu opleve Kira, hvor hun fortæller om hendes liv og rejsen dertil, hvor hun står i dag. En vej fyldt med omveje, nederlag og sejre, men også hvor langt vi kan komme med MOD,  og at lytte til noget som er langt større end os selv.

Kira vil fortælle, hvordan spiritualiteten har givet hende modet til at udvikle sine egne kompetencer, og leve med spiritualitet, både teoretisk og praksis.

Hun vil på jysk fortælle, hvordan hun dagligt øver sig i at bevæge sig væk fra jantelovens usynlige fangarme, til at lade sig guide, af det universelle. 

Morten Riisgaard

Nogle gange står man over for udfordringer, hvor svaret ikke lige ligger for fødderne af dig. Det har jeg oplevet både som indehaver af en restaurant, centerleder i et kultur- og fritidscenter og som administrationschef hos en større webshop, hvor jeg er nu.

Jeg har altid haft den holdning, at ledelse er personligt. Du kan godt tilegne dig værktøjer og få nogle input fra lærebøger og andre ledere, men i min verden er det ikke god ledelse, hvis du skal påføre dig en anden identitet, når du træder ind ad døren på din arbejdsplads.

En god ting ved ledere er også, når de kan erkende, at de ikke har svaret på alt. At de er nødt til at søge viden, sparring og hjælp hos andre. I min udvikling som leder har jeg gjort brug af Kira til de mere dybdegående samtaler og sparringer, men også hvis jeg blot søger et hurtigt og hudløst ærligt svar. Jeg er og har aldrig været bange for den spirituelle del af rådgivning, og jeg har oplevet gevinsterne ved det på egen krop.


NB. der er kun 100 billetter til salg, så du skal skynde dig. 

Del blogindlæg:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email