Om mig

49 år og opvokset inde i Salling ved Skive. Gift og har 2 voksne piger.

Bag mig har jeg en læreruddannelse. Været ansat som viceskoleinspektør på en specialskole, samt pædagogisk psykologisk mentor på en erhvervsskole.

Sideløbende med mine job har jeg taget uddannelse indenfor:

 • PD i psykologi
 • Ledelse
 • Gennemgribende udviklingsforstyrrelser
 • Kognitiv, narrativ og systemisk terapi

Igennem mange år har jeg haft diverse ubalancer, og hver gang jeg stoppede op og mærkede efter, så vidste jeg at et højere LYS guidede mig til at erkende, at noget var galt. Jeg har haft de fedeste arbejdspladser, kollegaer, elever, unge m.m.. Men min krop havde for længst sagt fra. Jeg vidste bare ikke, hvad det betød, eller hvor jeg skulle vende mig hen. Jeg har opsøgt mange fagligt dygtige specialister, men vidste dybt inde det var forkert og jeg var totalt uenige i deres anskuelse af ubalancer.

I 2015 sagde jeg mit faste job op for at træde ud på den sti, som mærkede rigtig for mig. Det var totalt angstprovokerende, men min intuition talte meget tydeligt. Nu folder du dig ud og skaber det fundament, som healer dig op indefra og derfra kan tilbyde andre mennesker.

Jeg har fundet mig til rette i tidligere kunstmaler – Torben Harder Rasmussens hus og atelier, som er i standsat så det passer til mig!

Med god tid til hver enkelt klient, hvor årsagsafdækning er min vigtigste stav i LIVSVIGTIGE SAMTALER.  intuitionen er stærk og derfor vil du opleve, at der inddrages forskellige metoder, alt efter hvor du er i din proces.

Udover mit holistiske behandlingssted holder jeg workshops, kurser, m.m. som du kan finde på siden her og de sociale medier. Desuden har jeg siden 2015 etableret et netværk af  meget professionelle behandlere både i ind- og udland, som jeg henviser videre til, hvis jeg vurderer en dybere tværfaglig indsats.

♥ Læge i almen medicin  Maria Pinderup Langbak/

www.naturlaegen.com

♥ Speciallæge i almen medicin Anna Iben Hollensberg/

Silkeborglægetestcenter – www.edta-klinikken.dk

♥ Atlaspraxis Gernot og Anja Flick i Hamborg/

www.atlaspraxis.de

Jeg har ikke overenskomst med sygesikring og samarbejder heller ikke med sundhedssikringer.

Kira Steensgaard CV

 • 2018 Kurser fra Heilpraktikerskolen V læge Anna Iben Hollensberg: sygdomslære, homøopati, bachs blomstermedicin, antroposofisk homøopati-lægekunst.
 • 2016 Holistisk energiterapeut udd. V Katrine Birk
 • 2015 Kurser i klarsyn
 • 2010 PD i Psykologi /Århus
 • 2005 Lederuddannelse v. Kommunale Højskole
 • Fra 2010 – 2015  følgende kurser
 • KRAP
 • Autisme – ADHD/ADD

Udtalelser

Vores datter blev mødt lige præcis der, hvor hun forfærdeligt havde brug for at blive mødt. Hun blev for første gang forstået, hun åbnede sig for første gang nogensinde, da hun følte at her var 100 % tillid, at her kunne hendes  ”problemer” komme ud.

Kira mestrede at opbygge en helt afgørende tillid til vores datter. – og til os, som forældre, vi blev i den grad orienteret om hele forløbet på en måde, så vi ikke følte, at vi stod helt udenfor – men netop var med i processen.

Kira kan sætte ord på det man ikke selv kan sætte ord på. Hun kan rive fat i det, som gemmer sig dybt inde i en.