Om mig

49 år og opvokset inde i Salling ved Skive. Gift på 24. år og har 2 voksne piger. Jeg taler dansk, engelsk og jysk og kan forstå de skandinaviske sprog. Bag mig har jeg læreruddannelse, med faglig interesse inden for idræt, dansk og special pædagogik og psykologi.Tidligere har jeg været ansat som vieskoleinspektør på en specialskole, ledelse af konsulenter, samt pædagogisk psykologisk mentor på en erhvervsskole.

Sideløbende har jeg uddannelse og erfaring indenfor PD i psykologi, ledelse, gennemgribende udviklingsforstyrrelser, meditation, kognitiv, narrativ og systemisk samtaleterapi, naturmedicin (kost, vitaminer, mineraler, samt homøopati), samt andre integrerede metoder.

I 2015 sagde jeg mit faste job op for og opsige mit faste holdepunkt (indtægt, pension m.m.) og andres modeller for samarbejde og indsatser.

Jeg har fundet mig til rette i tidligere kunstmaler – Torben Harder Rasmussens hus og atelier, som er i standsat så det passer til mig! Med god tid til hver enkelt klient, hvor årsagsafdækning og indsatser, passer til hver enkelt. Fagligt og menneskeligt, er det meget vigtigt, at jeg kan inddrage forskellige metoder, i klienternes behandling, og komme langt dybere ned i ubalancerne, så der opryddes og heales op, mentalt, kropsligt og sjæleligt.

Udover mit holistiske behandlingssted holder jeg workshops, kurser, og i skrivende stund ved at opbygge nyeste tiltag, en it-platform HESTIA.NU, som er en integreret uddannelse, leve og udviklingsplatform på tværs af områder i livet.

Desuden udkommer min første bog, som handler om, hvordan en situation, et menneske kan åbne dybt ind på celleplan for ens kærlighed, sorg, ondskab, livet og lyset. Bogen forventes at udkomme i slut november 2019.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikring og samarbejder heller ikke med sundhedssikringer.

Kira Steensgaard CV

  • 2018 Kurser fra Heilpraktikerskolen V læge Anna Iben Hollensberg: sygdomslære, homøopati, bachs blomstermedicin, antroposofisk homøopati-lægekunst.
  • 2016 Holistisk energiterapeut udd. V Katrine Birk
  • 2010 PD i Psykologi /Århus
  • 2005 Lederuddannelse v. Kommunale Højskole
  • Fra 2010 – 2016 følgende kurser
  • KRAP
  • Autisme – ADHD/ADD
  • Gennemgribende udviklingsforstyrrelser og special pædagogik
  • Narrative samtaler
  • Systemisk familieterapi

Udtalelser

Vores datter blev mødt lige præcis der, hvor hun forfærdeligt havde brug for at blive mødt. Hun blev for første gang forstået, hun åbnede sig for første gang nogensinde, da hun følte at her var 100 % tillid, at her kunne hendes  ”problemer” komme ud.

Kira mestrede at opbygge en helt afgørende tillid til vores datter. – og til os, som forældre, vi blev i den grad orienteret om hele forløbet på en måde, så vi ikke følte, at vi stod helt udenfor – men netop var med i processen.

Kira kan sætte ord på det man ikke selv kan sætte ord på. Hun kan rive fat i det, som gemmer sig dybt inde i en.