Livsvigtige samtaler

LIVSVIGTIGE samtaler

Et forløb hos Kira Steensgaard, tager ALTID udgangspunkt i en indledende LIVSVIGTIG samtale, hvor du ses som et holistisk menneske.

Her afdækkes i fællesskab, hvad der er på spil inde i dig lige nu, og hvilke udfordringer, du har i dit liv.

Igennem klarsyn og erfaring, sættes der ord på, hvilke udfordringer der kan have sammenhæng med uforløste mønstre, både fra dit levede liv, men også fra relationer omkring dig. Her kan det både være afdøde og nulevende, som kommer frem.

Det billede, som afdækkes ved den første LIVSVIGTIG SAMTALE, har rod i en årsag. De fysiske, psykiske eller andre udfordringer, som du har med dig, stikker dybt og dernede ligger årsagen.

Som afslutning på Første LIVSVIGTIGE SAMTALE, aftales indsats, som kan være følgende:

♥ henvisning til nogle af mine samarbejdspartnere i ind- og udland

♥ homøopati, akupunktur, zoneterapi, healing og akupressur

Forståelse af det du står i gennem LIVSVIGTIGE samtaler

LIVSVIGTIGE samtaler giver dig indsigt i psykologiens finurlige sammenhænge med tanker, følelser, adfærd, historik m.m. og som kan hjælpe dig til at få en større forståelse for dine udfordringer, hvilket ofte fører til en lettelse og godt grundlag på at skabe forandringer.

Igennem de LIVSVIGTIGE SAMTALER vi du mærke, at Kira tuner ind på dig, at du mødes i nuet, som DIG!. Derfor vil du også opleve, at de LIVSVIGTIGE SAMTALER udfoldes med indhold af både, fysiologisk, psykologisk  og klarsyns karakter.

Derfor er det også helt individuelt, hvor langt et forløb strækker sig over. Alt fra en enkelt LIVSVIGTIG SAMTALE til et længere forløb, men kun du kan gøre arbejdet, ad den sti der foldes ud. Intet er quick fix.. men dybde og transformation.

LIVSVIGTIGE samtaler & energiterapi

Årsagssammenhængen er den allervigtigste stav i mit arbejde. At erkende før handling! Derfor er den indledende LIVSVIGTIGE SAMTALE afgørende for rejsen.

Derfor kan du efterfølgende vælge forløb, hvor samtalerne kobles sammen med energiterapi, for at løsne blokeringer i dit indre energisystem. Hele livet har jeg kunnet mærke, blokerede energier og gennem uddannelse, erfaringer kender jeg til kroppens, psykens og sjælens utrolige samspil og påvirkning af hinanden. Derfor arbejdes der på flere planer.

Når jeg anvender energiterapien stiller jeg skarpt med min intuition og benytter intuitive behandlinger indenfor:

  • Zoneterapi
  • Akupressur
  • Healing
  • Meridianmassage
  • Cupping

Hvis du mærker efter…har du med garanti længe mærket din krop har forsøgt at ringe dig op… f.eks. maveondt, svært med afføring(træg, lind), tilbagevendende ondt i halsen, feber, eksem, hormonelle ubalancer, tab af energi, ubalancer i dine følelser, træthed, kvalme, hovedpine, spændinger i nakker, m.m. Hamsterhjulet har taget dagene, og dit energisystem kan ikke mere, og ubalancer manifestere sig.

holistisk-behandling-af-hjerne-krop-og-sind