Livsvigtige samtaler

LIVSVIGTIGE samtaler

Et forløb tager ALTID udgangspunkt i, at du og jeg mødes til en indledende LIVSSVIGTIG samtale.
I den indledende samtale undersøger vi i fællesskab, hvad er på spil inde i dig og omkring dig.  Vi årsagsafdækker sammen, hvilke tanker har du, hvad mærker du, har du fysisk ondt, hvordan sover du, svært ved at koncentrere dig m.m. Med mit klarsyn og de forskellige indsigter finder vi vejen sammen til,  en konkret “guideline” på, hvordan de LIVSVIGTIGE samtaler kan være en støtte til, at du skaber forandringerne i dit liv. Ved behov suppleres med behandlinger, som sætter yderligere ild under en regerende proces på at finde tilbage i balance i hverdagen og livet.

Forståelse gennem LIVSVIGTIGE samtaler

De LIVSVIGTIGE samtaler giver dig en indsigt i psykologiens finurlige sammenhænge med tanker, følelser, adfærd, historik m.m. og som kan hjælpe dig til at få en større forståelse for dine udfordringer, hvilket ofte fører til en lettelse og godt grundlag på at skabe forandringer.

Samtalernes grundlag tager ALTID afsæt i dig, jeg tilpasser mig dig, så du ikke føler at du skal passe ind i en kasse, og derfor vil du opleve jeg blander mine spørgsmål, observationer mellem klarsyn, fysiologisk og psykologisk.

Derfor er det også helt individuelt, hvor langt et forløb strækker sig over. Det kan være fra få samtaler til længerevarende forløb afhængig af muligheder og behov. Har du behov for at tage en person med f.eks. forældre, din ægtefælle, søskende, kæreste eller anden relation er de/denne meget velkomne til at deltage, sammen med dig.

Kvindernes indre styresystem

Hormoner er et selvskrevet fokus i min praksis. Gennem egen udvikling og samarbejdet med en af Danmarks dygtigste læger, som både er uddannet læge, heilpraktiker m.m er fokus på vores hormoner, fra en meget tidlig alder, ekstremt vigtige at få tjekket op på. Ofte stiller kvinder sig tilfredse med at være med hormonernes indvirkning i livets rutschebane. Men det er super interessant at se, hvilke vilde positive skridt kvinder kan tage i deres egen selvudvikling, når vi tjekker op på hormonernes balance/ubalance. Jeg benytter tyske hormontest. Herefter får du en vejledning på, hvilke produkter, din krop har brug for for at genfinde balancen.

Kost er ligeledes mega vigtigt, at få stillet skarpt på. Det behøves ikke være kæmpe store udfordringer, men små justeringer, kan gøre underværker på hele din livssituation. Mange er forvirrede, og ved ikke hvad de skal gøre, købe, spise.. dette får vi en snak om, hvis vi finder ud af det er en vigtig del af helbredelsesprocessen.

Kroppen er sindsygt klog, den er så smart at den kan regenerer sig selv, hvis vi giver den tid. Hvis vi mærker uro i kroppen, ja så er det faktisk et tegn på, at vi skal finde ro. Hvis vi får ondt i kroppen, så er det fordi, vi med vores hjerner har presset kroppen og glemt, at lytte til den. Om nogen har JEG været på den rejse. En fortravlet hverdag gjorde jeg glemte at lytte og passe på min krop. Heldigvis fik jeg genvundet min tid og er nu i fuld gang med at integrere den viden jeg får gennem kurser indenfor kroppens økosystemer.

LIVSVIGTIGE samtaler & energiterapi

Jeg analyserer krop, sind og sjæl både hver for sig og sammenhængen, således jeg altid går efter årsagssammenhængen. Derfor kan du også vælge et forløb, hvor jeg kobler samtalerne sammen med kroppen og sjælen, så dit indre energisystem løsnes op for blokeringer. Jeg kender til kroppens, psykens og sjælens utrolige samspil og påvirkning af hinanden og arbejder derfor på flere planer.

Når jeg anvender energiterapien stiller jeg skarpt med min intuition og benytter intuitive behandlinger indenfor:

  • Zoneterapi
  • Akupressur
  • Healing
  • Meridianmassage
  • Cupping

Hvis du mærker efter…har du med garanti længe mærket din krop har forsøgt at ringe dig op… f.eks. maveondt, svært med afføring(træg, lind), tilbagevendende ondt i halsen, feber, eksem, hormonelle ubalancer, tab af energi, ubalancer i dine følelser, træthed, kvalme, hovedpine, spændinger i nakker, m.m.

Jeg tilpasser behandlingen 100% til DIG – dvs. har du lav nyreenergi, så kan jeg se symptomerne, har du urinsyregigt, så ser jeg symptomerne, har du problemer med blodtryk m.m. så ses det andre steder under årsagsafdækning.

holistisk-behandling-af-hjerne-krop-og-sind